Apple support!

Datorkirurgen AB: Din Apple-expert vid behov av support för: 
iPhone, iPad, Mac Studio, iMac, MacBook Air och Pro support, macOS Sonoma Support, iCloud, Apple TV support, Watch support, och Time Machine backup.

Presentation av Apple nya AI-satsning, Apple Intelligence.


FÖRTYDLIGANDE: Vi är inte företaget Apple! På den tiden när vi startade vår Apple it-support tjänst, hade Apple fortfarande inte något köpställe i Sverige. I dag finns Apple varuhus i Täby Centrum utanför Stockholm. Dit rekommenderar vi er vända för att köpa Apple produkter och även få support och hjälp, eller att besöka Apple Support webplats

På Apples WWDC 2024, som hölls den 10 juni, introducerades flera nya tjänster och produkter. Här är en sammanfattning av några av de mest betydande tillkännagivandena:

 1. iOS 18: Den senaste versionen av operativsystemet för iPhone kommer med nya funktioner, inklusive förbättrade AI-funktioner som kan köra generativa AI-uppgifter lokalt på enheterna. Detta inkluderar nya verktyg för att skapa innehåll i appar som Pages och Keynote, samt förbättringar av Siri.

 2. macOS 15 och iPadOS 18: Båda operativsystemen får uppgraderingar med fokus på AI-integration och förbättrad användarupplevelse. macOS 15 kommer också att introducera nya funktioner för bättre integration med andra Apple-enheter.

 3. watchOS 11: Den nya versionen av operativsystemet för Apple Watch inkluderar förbättringar i hälsospårning och nya AI-funktioner för att ge användarna en mer personlig upplevelse.

 4. visionOS 2: Apple introducerade den senaste versionen av visionOS, vilket ger utvecklare nya verktyg för att skapa avancerade AR-upplevelser.

 5. Generativ AI: Apple avslöjade sina planer för att integrera generativ AI i flera av sina produkter. Detta inkluderar AI som kan hjälpa användare i deras dagliga liv genom att skapa text och bildinnehåll lokalt på enheterna, utan att behöva förlita sig på molnbaserade tjänster.

 6. Ny hårdvara: Även om mycket av fokuset låg på mjukvara, ryktas det om att Apple kan introducera en ny Mac Studio och Mac Pro med M3 Ultra-chip, vilket skulle ge en enorm prestandahöjning för professionella användare.

WWDC 2024 markerar Apples ambition att kraftigt förbättra användarupplevelsen genom att integrera avancerad AI i sina produkter och tjänster, vilket kommer att göra deras ekosystem ännu mer kraftfullt och användarvänligt​

Det vi dock erbjuder är att istället för att kunderna kommer till oss, vi går till kunderna i form av hem- eller företagsbesök. Vi erbjuder dessutom RUT-avdrag, vilket innebär att privatpersoner kan få skatteavdrag för våra IT-tjänster i hemmet. Då betalar ni 50% av arbetskostnaden.

Istället för att du behöver komma till oss, tar vi oss till dig! Vi erbjuder alltså hem- och företagsbesök för att lösa dina problem med Apple-produkter. Oavsett om du behöver hjälp med installation, konfiguration, felsökning eller support, är vi bara ett telefonsamtal bort.

Ring oss på 070-55 444 08 för en kostnadsfri bedömning av problemet. Vid ert samtal, om vi inte kan lösa problemet, hänvisar vi er till Apple support (se länkarna ovan), eller att vi kan lösa problemet, vilket kostar. Vi erbjuder RUT-avdrag. Detta innebär att privatpersoner kan få skatteavdrag för våra IT-tjänster i hemmet och betala 50% av arbetskostnaden.

Fördelar:

 • Bekvämlighet: Vi tar oss till dig, så du slipper åka någonstans.
 • Snabb service: Vi kan ofta lösa problemet på plats hos dig.
 • Expertis: Vi har gedigen kunskap om Apple-produkter och kan ge dig bästa möjliga support.
 • Kostnadseffektivitet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och du kan nu dra nytta av RUT-avdrag.

Så vid problem, eller behov av support gällande din Apple produkt när du ringer oss på 070-55 444 08 utför vi en kostnadsfri bedömning av problemet (Nu med RUT-avdrag d v s skatteavdrag för IT-tjänster i hemmet).

Oavsett om du kämpar med en krånglande iPhone, en iPad som inte samarbetar, eller en MacBook som stött på problem, kan Datorkirurgen AB vara din räddare i nöden.

Vi erbjuder omfattande Apple support support dygnet runt för att lösa dina problem och optimera din Apple-upplevelse.

Vi besitter gedigen kunskap om alla Apple-enheter och kan guida dig genom:

 • Felsökning och problemlösning:
  Har din iPhone slutat ladda?
  Har glömt PIN-koden?
  iPan eller iPhone låst sig? 
  Gör din iPad inte vad du vill?
  Vi kan identifiera och lösa problemet, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukvarurelaterat.

 • Konfigurering och inställningar:
  Vi kan optimera din enhet för bästa prestanda, säkerhet och komfort. Vi kan konfigurera e-postkonton, installera program, synkronisera dina enheter med iCloud och mer.
  Har du problem med din iPhone 14 Pro Max? Låt Datorkirurgens experter fixa det!

  Behöver du hjälp med att konfigurera din iPad Air (5:e generationen)?

 • Installation och optimering:
  Behöver du hjälp med att uppgradera till eller installera macOS Somoma? Vi kan guida dig genom processen och se till att allt fungerar som det ska.

 • Synkronisering och backup: Vi kan hjälpa dig att synkronisera dina kontakter, kalendrar och filer mellan dina Apple-enheter. Vi kan också skapa säkerhetskopior av din data för att skydda den mot förlust. Will du byta från Samsung till iPhone? Ring oss nu.

 • Vi erbjuder även support för Apple Watch, Apple TV, Apple Airpods och andra Apple-tillbehör. Oavsett vad ditt problem är, kan Datorkirurgen AB hjälpa dig.

Varför välja Datorkirurgen AB?

 • Apple Support: Vi är tillgängliga 7 dagar i veckan, via telefon, e-post och fjärrstyrning samt hem och företagsbesök. Du kan få hjälp när du behöver den.

 • Erfarna tekniker: Våra tekniker har gedigen erfarenhet av att arbeta med Apple-produkter och har mer än 30 års yrkeserfarenhet.

 • Snabb och effektiv service: Vi strävar efter att lösa ditt problem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi förstår att du vill ha din enhet tillbaka i drift så snart som möjligt.

 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster. Du får en prisvärd lösning utan att kompromissa med kvaliteten.

 • Kundnöjdhet är vår högsta prioritet: Vi gör allt vi kan för att ge dig en positiv och tillfredsställande upplevelse. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du väljer Datorkirurgen AB.

Behöver du hjälp med att köra Microsoft 365-appar på din iPad (9:e generationen)? Vi kan visa dig hur du installerar och använder appar som Word, Excel och PowerPoint på din iPad.

Behöver du hjälp med att köra Microsoft 365-appar på din iPad (9:e generationen)? Vi kan visa dig hur du installerar och använder appar som Word, Excel och PowerPoint på din iPad.

Kontakta oss idag!

Har du problem med din Apple-enhet? Tveka inte att kontakta oss idag för att få den hjälp du behöver. Du kan nå oss på 070 – 554 44 08.

Vi erbjuder även fjärrstyrning för att lösa problem på distans.
Vi kan också komma till dig på plats om du behöver oss.
Oavsett hur du vill ha din support, kan Datorkirurgen AB hjälpa dig.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Vill du använda din iPad Air (5:e generationen) som en andra skärm till din MacBook? Vi kan visa dig hur du gör det.

Behöver du hjälp med att konfigurera din Apple TV 4K? Vi kan hjälpa dig att ansluta den till ditt Wi-Fi, strömningstjänster och mer.


Exempel på problem vi kan lösa:

 • iPhone: Problem med låskod eller PIN kod, problem med laddning, skärm, kamera, Wi-Fi, Bluetooth, appar.
 • iPad: Problem med skärm, Wi-Fi, Bluetooth, appar.
 • MacBook: Problem med operativsystem, program, Wi-Fi, Bluetooth, hårdvara.
 • iMac: Problem med operativsystem, program, Wi-Fi, Bluetooth, hårdvara.
 • Apple Watch: Problem med anslutning, appar, batteritid.
 • Apple TV: Problem med anslutning, appar, bildkvalitet.
 • Apple Airpods: Problem med anslutning, ljudkvalitet, batteritid.
 • Apple visionOS: Dags för rymdkänsla! Apple släpper visionOS 2 med 3D-foton från vanliga bilder, smidigare handgester och en enorm virtuell skärm.

Kundnöjdhet och Expertis

Datorkirurgen AB är stolta över sin höga kundnöjdhet och djupa expertis inom IT-support. Vi har lång erfarenhet av att lösa tekniska problem snabbt och effektivt. Vi förstår vikten av tillförlitlig teknik i dagens samhälle och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Genom att utöka våra fjärrsupporttjänster till norra Sverige, ser vi fram emot att kunna erbjuda samma nivå av service och support som vi är kända för i södra delarna av landet.

Oavsett om du befinner dig i Jukkasjärvi, Gällivare, Arjeplog, Kiruna, Umeå, Luleå, Happaranda eller Skellefteå, är vi här för att hjälpa dig med dina tekniska behov.

Datorkirurgen AB är experter på hemsida utveckling inom CMS-system, Figma, Element, WebFlow, JOOMLA och WordPress.

Datorkirurgen AB är experter på hemsida utveckling inom CMS-system, Figma, Element, WebFlow, JOOMLA och WordPress.

Apples senaste produkter (2024-05):

Mac:

 • MacBook Air (M2, 2022): En ultratunn och kraftfull bärbar dator med Apples nya M2-chip. Finns i två storlekar, 13 tum och 14 tum.
 • MacBook Pro (14 tum och 16 tum, M1 Pro och M1 Max, 2021): Kraftfulla bärbara datorer med Apples M1 Pro- och M1 Max-chipp. Perfekt för krävande användare som videoredigerare och spelare.

 • iMac (24 tum, M1, 2021): En snygg och färgglad iMac med Apples M1-chip. Finns i flera olika färger.
 • Mac mini (M1, 2020): En kompakt och kraftfull stationär dator med Apples M1-chip. Perfekt för alla som behöver en kraftfull dator i litet format.

iPad:

 • iPad Air (5:e generationen, M1, 2022): En kraftfull iPad med Apples M1-chip. Perfekt för kreativa användare som vill rita och designa.
 • iPad Pro (11 tum och 12,9 tum, M2, 2022): Kraftfulla iPads med Apples M2-chipp. Perfekt för krävande användare som videoredigerare och spelare.
 • iPad (9:e generationen, A13 Bionic, 2021): En prisvärd iPad med Apples A13 Bionic-chip. Perfekt för vardagsbruk som att surfa på nätet, kolla e-post och spela spel.

iPhone:

 • iPhone 13 Pro Max (2021): Den mest kraftfulla iPhonen hittills, med Apples A15 Bionic-chip och en fantastisk kamera.
 • iPhone 13 Pro (2021): En mindre version av iPhone 13 Pro Max, med samma kraftfulla funktioner.
 • iPhone 13 (2021): En kraftfull iPhone med en fantastisk kamera, till ett mer rimligt pris.
 • iPhone 13 mini (2021): Den minsta iPhonen hittills, med samma kraftfulla funktioner som iPhone 13.

Apple Watch:

 • Apple Watch Series 7 (2021): Den senaste Apple Watch med en större och ljusare skärm.
 • Apple Watch SE (2020): En mer prisvärd Apple Watch med många av de samma funktionerna som Series 7.

AirPods:

 • AirPods Pro (2:a generationen) (2022): Trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering och rumsligt ljud.
 • AirPods (3:e generationen) (2021): Trådlösa hörlurar med rumsligt ljud och längre batteritid.
 • AirPods Max (2020): Apples premium-hörlurar med aktiv brusreducering och hifi-ljud.

Apple TV:

 • Apple TV 4K (2021): En digital mediaspelare som streamar filmer, TV-program och spel i hög upplösning.

  Sökord: Datorkirurgen AB, Apple support Dygnet Runt, iPhone support Dygnet Runt, iPad support Dygnet Runt, MacBook support Dygnet Runt, iMac support Dygnet Runt, Mac Studio dygnet runt, iCloud support, Time Machine support, fjärrstyrning, kundnöjdhet, Apple-expert, Microsoft 365 support, iPad.