IT-support DYGNET RUNT!

Problem med datorn?

IT-support Dygnet Runt!

Genom våra kunniga medarbetare kan vi erbjuda dig IT-support för både PC datorer och Apple produkter. Ring oss på 070-554 44 08 så kan vi ge individ- och situationsanpassad hjälp.

Glöm inte att du som privatperson kan utnyttja RUT-avdraget (skatteavdrag för IT-tjänster i hemmet) och betala endast 50%, d.v.s. halva arbetskostnaden.

Vi finns i Stockholm och vi samarbetar med och hjälper både små och stora företag samt privatpersoner. Medarbetarna hos oss är experter på datorer och nätverk. Ett bevis på detta är att vi ingår i Microsoft Partner Network.

Med den kunskap och erfarenhet vi har så kan vi åtgärdar många olika former av IT-relaterade problem

och haverier snabbt på plats hos er.

Detta kan vi göra dygnet runt, med vår 24-timmars jour, då problemen oftast inte håller sig till passande kontorstider. Ytterligare så kan vi skapa och underhålla stabila IT-miljöer på plats åt både företag och privatpersoner i Stockholmsområdet.

Men även om ni befinner er utanför Stockholm, runt omkring i hela världen, så kan vi ändå hjälpa er. Det kan vi göra via fjärrstyrning av er utrustning. Så vi tar oss till er, antingen direkt på plats eller genom fjärrstyrning, och ger oss inte förrän ni är 100% nöjda med resultatet.

Med rimliga priser så ni snabbt kan få era plötsliga IT problem lösta. Men vi ger er också möjligheten att abonnera på datorsupport med ett fast lågt pris per månad, vilket ger er regelbundna support besök från oss.

Företag

Ett företag kan ha många olika behov beroende på dess storlek och bransch, så vi anstränger oss för att anpassa arbetet efter era behov. Att individ- och situationsanpassning behövs har vi märkt eftersom vi arbetar med IT-infrastruktur och IT-support till verksamheter i många olika branscher, allt från advokatbyråer till myndigheter. Samt privata tandläkare och läkarmottagningar (med uppgifter som IT-support, datorer, övergång till digitaliserad röntgen, journalsystem, backup, server och nätverk).

Privatpersoner

Vi hjälper även privatpersoner då inget problem är för litet för oss. Som privatperson kan du använda dig av RUT-avdraget (skatteavdrag för IT-tjänster i hemmet) för att endast behöva betala 50% av arbetskostnaden.

Vi kan hjälpa dig med problem som:

Problem med Internet?

Tappar din dator internetanslutningen ofta eller går det väldigt långsamt? Har du problem med Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, eller Google Chrome? Vill du surfa på övervåningen, i källaren eller ute i garaget? Tappar din bärbara dator, iPhone eller iPad signalen från hemmaroutern ofta?

Problem med virus eller trojan?

Vissa trojaner och virus kan t.ex. spela in allt det du skriver på ditt tangentbord, vilket inkluderar dina bankkoder och chatt. Samma sak kan hända ifall du öppnar mail från någon du litar på men vars e-post har blivit kapad

Problem med skrivare?

Har du installerat skrivarens drivrutiner korrekt och ändå får problem med att skriva ut? Skriver den inte ut ordentligt eller kommer bokstäverna och bilder ut halva? Är skrivaren ofta offline? Är ni flera som vill skriva ut på en och samma skrivare men utan att lyckas.

Datorn krånglar? 

Har du sett felmeddelandet “Non system disk or disk error” på bildskärmen? Fungerar inte tangentbordet eller musen? Vägrar tangentbordet skriva å, ä, ö och skriver andra specialtecken istället?
Startar inte datorn eller stänger den av sig själv helt plötsligt? Fryser eller stannar datorn och du kan inte göra något? Möts du ofta av texten: “Windows kunde inte startas, detta kanske beror på en ändring i program eller maskinvara…”? Möts du av en så kallad “blue screen” där skärmen är blå med en mängd konstig text?

Fungerar inte din email? Kommer du inte åt ditt epostkonto? Har Outlook kraschat?

Det finns många olika saker som kan gå fel i ett datorsystem men vi på Datorkirurgen kan åtgärda dessa typer av haverier och rädda era viktiga filer. Om du bor i Stockholmsområdet kan vi komma hem till dig och fixa dessa problemet, men  oavsett var än i världen du befinner dig kan vi hjälpa dig via fjärrsupport (det kräver en fungerande internetanslutning).

Vi är experter inom följande områden:

 • Konfiguration och utveckling IT-säkerhet och systemutveckling, samt flytt av data och program i och till molnet.
 • Google Apps och Google molnbaserade tjänster (Google cloud computing).
 • Microsoft molnbaserade tjänster såsom Microsoft Office 365 och Windows Azure.
 • Installation, konfiguration och backup av Microsoft Outlook 2016 och Outlook 365.
 • Amazon Virtual Cloud Server and Virtual Computing
 • Uppbyggnad och utveckling av avancerade IT-system och datorer för både 3D- och 4D-simulering samt matematiska beräkningar.
 • Installation och konfiguration av såväl den lokala Microsoft Windows Server 2016, och 2012 R2, som Virtual Machine i Microsoft Azure och Amazon EC2.
 • Felsökning och åtgärd av operativsystemen Linux, Apple iOS, Microsoft Windows 8.1, Windows 10 samt Windows- 7, Vista, XP.
 • Windows 10, 8.1, 7 och gamla Windows XP.
 • Microsoft Active Directory samt Domain Administration för både företagsdomäner och klienträttigheter.
 • Skrivare, digitalkameror, platt-TV, hemmabio, nätverk, laptop och hemsidor.Återställning av förlorad data.
 • Bekämpning mot extern dataintrång i form av nätfiske, virus, spam, spionprogram och skadlig kod.Vi kan även hjälpa dig med uppgifter som dessa:
 • Återskapande av förlorade lösenord eller login.
 • Åtgärd och reparation av havererade IT-system och nätverk, som t.ex. kan ha orsakats av felaktigt installation/avinstallation av Antivirusprogram.
 • Återställning av förlorad data, så kallad “data recovery” i samband med förlust av intern eller extern hårddisk samt hårddiskpartition.
 • Upprätthållande och underhåll av säkra trådlösa nätverk (Wi-Fi).
 • Förbättring av hastighet på felaktigt uppsatta trådlösa nätverk så det når och täcker alla delar som du vill nå i din byggnad.
 • Installera övervakningssystem som ger dig möjligheten att övervaka hemmets, jobbets och sommarstugans datorer live via internet oavsett var i världen du befinner dig.
 • Säkert surfande på internet för dina barn så du kan ha koll på vilka sidor de besöker och vem de chattar med. Detta kan även användas för att ha koll, få underlag och bevis på vilka sidor dina anställda besöker under arbetstid och med vem de chattar med, när och hur länge. Något som kan behöva åberopas som bevisvärde vid en rättsprocess.
 • Säkerställa din internet-trafik då den lätt går att avlyssna och spela in.
 • Skapa hemsidor, bloggar eller Youtube-klipp och utbildar dig samt hjälper dig hela vägen. Allt från en enkel blogg sida till mer avancerade hemsidor med CMS system som JOOMLA och WordPress.
 • Koppla ihop datorn, platt-tv:n och stereoanläggningen.
 • Bygga ihop din egen “dröm-super-dator” hemma hos dig samt ger dig support och utbildning kring din nya dator.
 • Utbildning kring principerna för hur, när och varför du skall ta backup på din data. För att även hjälpa dig bygga upp och komma igång med din backup lösning.
 • Köpa rätt laptop, platt-TV, projektor, mobiltelefon, surfplatta, eller ljudanläggning till ditt hem, kontor eller konferensanläggning?
 • Koppla upp er telefoni via internet så du kan ringa i stort sett gratis till hela världen och även se dem du talar med?
 • Privatundervisning & utbildning hos er i datakunskap, bild, film, ljud & video samt Word, Excel, PowerPoint och Photoshop.
 • Digitalisera alla dina gamla minnen från kassetter, VHS-band och gamla skivor.Windows XPDen 8:e april 2014 upphörde supporten och uppdateringar av Microsoft Windows XP, Office 2003 och Internet Explorer 8. Har du dessa program är dator oskyddad. Windows XP är många år gammal, då den släpptes 2001, och har från och med 2014 utgått.Undvik därför att använda Windows XP för din egen säkerhet. Vi kan hjälpa dig att övergå till den senaste versionen av Windows.IT support – Ring 070-554 44 08 – dygnet runt! Du kan även nå oss gratis via Skype och Facebook. Vår ID på både Skype och Facebook är Datorkirurgen AB.

IT support DYGNET RUNT!

Vi är ett IT-företag med mer än 20 års erfarenhet av support och problemlösning inom IT-området.

Ring oss
08-778 99 50

Kontorsdatorer

Vi bygga IT-system och datorer till kontoret och t ex advokatbyråer. 
Läs mer

RUT-avdrag för IT-tjänster

Den 1:a augusti 2016 beslutade Sveriges Riksdag att utöka RUT-avdraget till att även gälla IT-tjänster i hemmet.
Läs mer