Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022 är den senaste serveroperativsystemet från Microsoft, designat för att förbättra säkerheten, hybridintegration med Azure och flexibiliteten i applikationsplattformen. Det introducerar flera nyckelfunktioner och förbättringar jämfört med sina föregångare.

Datorkirurgen AB bygger både egna lokala servrar och upprätthåller servrar i molnet (cloud computing).


De mest pålitliga och effektiva servrar i molnet tillhandahålls idag av sex amerikanska företag, Microsoft, Google och Amazon, Oracle, Nvidia och Open AI. Dessa företag har investerat flera miljarder dollar i sina datahallar vilka är placerade i flera länder och områden runt om i världen. Nyligen har t ex både Microsoft och Amazon etablerat serverhallar i Sverige.

Datorkirurgen AB:s Expertis

Datorkirurgen AB är en ledande expert på Windows Server 2022 och erbjuder omfattande kunskap och erfarenhet i att implementera, hantera och optimera denna senaste serverplattform. Med en djup förståelse för dess avancerade säkerhetsfunktioner, hybridkapaciteter och förbättringar i applikationsplattformen, levererar Datorkirurgen AB förstklassiga tjänster för att säkerställa att företag kan utnyttja den fulla potentialen av Windows Server 2022 för sin IT-infrastruktur.

Vi arbetar med alla dessa företag. För de flesta av våra kunder väljer vi Microsoft Azure där vi installerar Windows Server 2016 i Virtuella Maskiner.

För kunder som vi bedömer vara i behov av Linux servrar väljer vi istället Amazon E2C. När det gäller lagringstjänster (stora och snabba utrymmen “hårddiskar” i molnet) väljer vi både Google Cloud och Amazon S3.

Vi har också kunder som väljer våra egna avancerade servrar vilka passar utmärkt för krävande arbeten och uppgifter. Detta på grund av att våra servrar är betydligt snabbare och säkrare än traditionella servrar på marknaden då de är uppbyggda med marknadens snabbaste, säkraste och senaste komponenter.

För att göra inköpet ännu säkrare för ert företag så ingår hela 40 månaders garanti och service på plats i priset.

Servrarna – Hårdvaran
Vi levererar servrarna med minst 32-256 GB Corsair Platinum minnen och 512-2000 GB PRO NAND M. 2 hårddiskar samt Intels senaste i7 och Xeon processor. Se bilderna nedan för ett par av de konfigurationer av komponenter vi kan rekommendera.

Servrarna – Mjukvaran
Våra servrar levereras med Windows Server 2016. Servrarna är även anpassningsbara för att kunna använda Windows Azure Virtual Machine och Microsoft Cloud Server.

Ingen annan leverantör i Sverige kan ge er så snabba och säkra servrar med så tillförlitligt garanti som vi. För mer information och hjälp, kontakta Datorkirurgen AB på 070-554 44 08.