Virtualisering med Microsoft Azure Virtual Desktop

Säker och skalbar IT-infrastruktur med Microsoft Azure Virtual Desktop – Datorkirurgen AB visar hur!

Söker du en flexibel och säker IT-lösning för ditt företag? Då är Microsoft Azure Virtual Desktop det perfekta alternativet! Med Azure Virtual Desktop kan du virtualisera dina Windows-datorer och köra dem i Microsofts moln. Detta ger dig en rad fördelar, bland annat:

Tekniskt utvecklingsbolag skyddar kompressor motorer för Airbus A380 med Azure Virtual Desktop.

Azure Virtual Desktop skyddar kompressor för Airbus A380.

Naturkatastrofer som tornado, bränder, översvämningar, höga flöden, och orkaner kan orsaka stora skador på din fysiska IT-infrastruktur. Data kan gå förlorade, verksamheten kan avbrytas och kostnaderna kan bli enorma.

Med Microsoft Azure Virtual Desktop kan du skydda din data och din verksamhet från effekterna av naturkatastrofer. Azure Virtual Desktop är en molnbaserad plattform som låter dig virtualisera dina Windows-datorer och köra dem i Microsofts säkra datacenter.

Tornado förstörde advokatbyråns kontor, men inte deras data.

Azure Virtual Desktop räddade advokatbyråns data från tornado.

Platsoberoende produktivitet:

Med Azure Virtual Desktop kan dina medarbetare arbeta var de än är, så länge de har en internetuppkoppling. De kan använda sina egna enheter, oavsett om det är en PC, Mac, iPad eller Android-surfplatta, för att komma åt sina virtuella Windows-datorer.

Säkerhet och tillförlitlighet:

Din data lagras säkert i Microsofts datacenter, vilket ger dig en oöverträffad säkerhetsnivå. Du behöver inte oroa dig för att förlora data om din fysiska IT-infrastruktur blir stulen eller skadad. Azure Virtual Desktop är också oberoende av strömavbrott, naturkatastrofer, tornado, översvämning med mera.

Datorkirurgen AB skyddar din data med Microsoft Azure Virtual Desktop.

Datorkirurgen AB är en expert på Microsoft Azure Virtual Desktop och kan hjälpa dig att flytta din IT-infrastruktur till molnet.

Skalbarhet:

Du kan enkelt skala upp eller ner din Azure Virtual Desktop-miljö efter dina behov. Detta ger dig en flexibel och kostnadseffektiv lösning som kan växa med ditt företag.

Fördelar med Microsoft Azure Virtual Desktop:

 • Platsoberoende: Arbeta var du än är med en internetuppkoppling.
 • Windows 11 Enterprise multi-session Virtuella Machine.
 • Tillgänglig på alla enheter: Använd Windows 11 på din PC, Mac, iPad eller Android-surfplatta.
 • Säkerhet: All din data lagras säkert i Microsofts datacenter.
 • Enkel att använda: Kom igång på några minuter.
 • Skalbar: Anpassa din prenumeration efter dina behov.
 • Kostnadseffektiv: Betala endast för det du använder.
 • Flera användare kan samtidigt vara inloggade på Windows 11 Enterprise multi-session Virtuella Machine.
Kontakta Datorkirurgen AB för att få veta mer om Azure Virtual Desktop

Datorkirurgen AB – din expert på Microsoft Azure Virtual Desktop. Vi kan hjälpa dig att implementera Azure Virtual Desktop i din organisation.


Datorkirurgen AB – din expertis på Microsoft Azure Virtual Desktop:

Datorkirurgen AB ingår i Microsoft Partner Network. Vi besitter gedigen expertis på Microsoft Azure Virtual Desktop. Vi kan hjälpa dig att implementera och använda Azure Virtual Desktop på ett effektivt och säkert sätt. Vi erbjuder även support och felsökning för att du ska få ut det mesta av din Azure Virtual Desktop-lösning.

Vi har hjälpt flera företag att fasa ut sina fysiska serverhallar och flytta till Azure Virtual Desktop. Vi har bland annat:

 • Skapat en Virtuel Machine (VM) Microsoft Windows Server 2022.
 • Skapat en domän och Active Directory.
 • Skapat ett antal Windows 11 Enterprise multi-session Virtuella Machine och ”join them into” Windows server 2022 domän.
 • Säkerställt att flera användare kan vara inloggade i Windows 11 Enterprise multi-session samtidigt.

Med Microsoft Azure Virtual Desktop har Datorkirurgen AB hjälpt företag i olika branscher att skydda sin data och sin verksamhet från effekterna av naturkatastrofer. I denna artikel presenterar vi två fallstudier:

Apple support Dygnet runt

Behöver du hjälp med din dator, surfplatta eller smartphone? Datorkirurgen AB löser problemet snabbt och enkelt.

Fallstudie 1: Advokatbyrå i Texas

En advokatbyrå i Texas drabbades av en tornado som orsakade omfattande skador på deras kontor och IT-infrastruktur. Tack vare att Datorkirugen AB hade implementerat Microsoft Azure Virtual Desktop kunde de fortsätta arbeta utan avbrott. Deras data var säkra i Microsofts datacenter och de kunde komma åt sina program och filer från var som helst med en internetuppkoppling.

Fallstudie 2: Tekniskt utvecklingsbolag som tillverkar kompressor för Airbus A380

 

Tekniskt utvecklingsbolag skyddar kompressor motorer för Airbus A380 med Azure Virtual Desktop.

Azure Virtual Desktop skyddar kompressor för Airbus A380.

 

Ett tekniskt utvecklingsbolag som tillverkar kompressor för Airbus A380 drabbades av en orkan som orsakade strömavbrott och skador på deras IT-system. Tack vare Datorkirurgen AB implementation av Azure Virtual Desktop kunde de snabbt återställa sin verksamhet och fortsätta leverera viktiga komponenter till Airbus.

Kontakta oss idag för att få veta mer om Microsoft Azure Virtual Desktop och hur Datorkirurgen AB kan hjälpa dig!

Datorkirurgen AB