E-sport och Speldatorer!

Avancerade och Exklusiva E-sport och Speldatorer!

Datorkirurgen AB är marknadsledande inom garanti och service till sina kunder. Vi är unika på den svenska marknaden genom att erbjuda 40 månaders garanti och service på plats för våra datorer till kunder med serviceavtal. Denna generösa garanti reflekterar vår tilltro till kvaliteten på våra produkter och tjänster. Vi strävar efter att leverera marknadens säkraste IT-system och datorer, vilket vi lyckas med tack vare vår mer än 30-åriga yrkeserfarenhet och våra höga krav på komponenttillverkarna och leverantörerna.

Datorkirurgen AB bygger kraftfulla datorer för avancerade 3D/4D- spel och simuleringar och analys.

Datorkirurgen AB bygger kraftfulla datorer för avancerade 3D/4D- spel och simuleringar och analys.

Kvalitet och Erfarenhet.

En central faktor till varför vi kan erbjuda så lång garanti är vår omfattande erfarenhet i IT-branschen. Vår personal består av experter som har arbetat med datorer och IT-system i flera decennier. Denna erfarenhet gör att vi inte bara kan bygga högkvalitativa datorer utan även förutse och förebygga eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi väljer noggrant komponenter från de bästa tillverkarna och leverantörerna. Varje komponent som används i våra datorer genomgår rigorösa tester för att säkerställa dess prestanda och hållbarhet. Det är denna noggranna urvalsprocess som gör att vi kan stå bakom våra produkter med en så generös garanti.

Perfektion i Service

När det gäller service är vi perfektionister. Vi tror att en dator inte bara ska fungera bra när den är ny, utan också under hela dess livslängd. Därför erbjuder vi inte bara reparationer och underhåll, utan även proaktiv service som hjälper till att förlänga livslängden på våra produkter. Vår service på plats innebär att vi snabbt kan åtgärda eventuella problem, vilket minimerar driftstopp och störningar för våra kunder.

Fördelarna med en Lång Garanti

En lång garanti innebär en trygghet för våra kunder. De kan vara säkra på att deras investering är skyddad och att vi kommer att stå vid deras sida under hela garantitiden. Detta är särskilt viktigt för företag som är beroende av sina IT-system för daglig verksamhet. En dator som slutar fungera kan innebära stora förluster, både ekonomiskt och i form av förlorad produktivitet. Med vår garanti och serviceavtal kan kunderna känna sig trygga i att de alltid kommer att ha fungerande IT-system.

Våra datorer används för gaming, e-sport, matematiska, kemiska och fysikaliska beräkningar och simuleringar.

mmmmmmmmVåra datorer används för gaming, e-sport, matematiska, kemiska och fysikaliska beräkningar och simuleringar.

Kundfokus

Vår framgång bygger på kundnöjdhet. Vi lyssnar på våra kunders behov och skräddarsyr våra tjänster därefter. Varje kund är unik och vi anpassar våra lösningar för att bäst möta deras specifika krav. Genom att erbjuda en omfattande garanti och pålitlig service, visar vi våra kunder att vi verkligen bryr oss om deras verksamhet och att vi är dedikerade till att ge dem den bästa möjliga upplevelsen.

Framtiden för IT och Datorkirurgen AB

Vi fortsätter att sträva efter att förbättra och utveckla våra tjänster. IT-branschen är i ständig förändring och vi är alltid redo att anpassa oss och implementera de senaste teknologierna för att säkerställa att våra kunder får de mest effektiva och säkra systemen.

Datorkirurgen AB är stolt över att vara en pionjär inom IT-tjänster i Sverige. Med vår erfarenhet, vårt engagemang för kvalitet och vår oöverträffade kundservice, ser vi fram emot att fortsätta leverera toppklassiga IT-lösningar till våra kunder. Vår 40-månaders garanti och service på plats är ett bevis på vårt åtagande att ge kunderna det bästa inom IT. Vi är här för att se till att deras IT-system alltid fungerar optimalt, nu och i framtiden.

Sammanfattningsvis, när du väljer Datorkirurgen AB, får du inte bara marknadens bästa garanti och service, utan också en partner som verkligen förstår och bryr sig om dina IT-behov. Vi är här för att hjälpa dig att lyckas, med säkra och pålitliga IT-lösningar som du kan lita på.

Förbättrad kommunikation och samarbete: Våra mobila system ger militären möjligheten att kommunicera och samarbeta effektivt i realtid, oavsett var de befinner sig.

Förhöjd situationsmedvetenhet: Genom att integrera AI-teknologier kan våra system ge militären en ökad situationsmedvetenhet och förbättra förmågan att fatta välgrundade beslut.

Fungerar även för andra avancerade applikationer.

Datorerna vi bygger är så kraftfulla att de även kan användas för en mängd andra avancerad och krävande områden. Några exempel är dessa:
● 3D/4D-simulering.
● Matematiska-, kemiska- samt fysikaliska analyser, symuleringar och beräkningar.
● Krävande kontrollrum, i form av  militära styrningssystem.
● Bevakning av el- och kärnkraftverk, fjärrvärme.
● Värmepumpar eller luftkonditionering.
● Kontroll och fjärrstyrning av maskiner och dess system på distans.

Vi har hundratals olika datormodeller med diverse prestanda och design anpassade för olika behov. Nedan har vi lagt upp endast ett fåtal olika modeller. Dessa priser är alla exkl. moms. Klicka på någon av nedanstående datorer för mer detaljerad information om våra unika och högpresterande speldatorer som vi bygger i Sverige.

Vi använder oss enbart av komponenter tillverkade av världsledande företag såsom Asus, MSI, Gigabyte, Samsung, Microsoft, Apple, PIONEER, Bang & Olufsen, Intel, AMD, Nvidia, Thermaltake, LENOVO, Cooler Master, Corsair, OCZ Technology, Tritton Technologies, Logitech, SONY, HTC, SONOS och BOSE. Fractal Design, Cursair etc.

Krävande kontrollrum, som militära styrningssystem, stöds av Datorkirurgen AB:s datorer.

Krävande kontrollrum, som militära styrningssystem, stöds av Datorkirurgen AB:s datorer.

Datorerna levereras med alltid med Intels senaste processorer, minst 16 GB snabbt RAM minne, snabba SSD-hårddiskar med SWAP RAID (d.v.s. säkerhetskopiering och backup av datorns hårddisk till en annan identisk hårddisk), bakbelyst tangentbord och mus.

Vidare levereras varje dator med minst en högupplöst 24-tum “Full-HD” bildskärm för perfekt bildkvalité. Men om ni vill utöka er vy så kan vi hjälpa till med att skaffa fler bildskärmarna och att sätta upp som “tre/fyra-skärmar” samt att de kan vridas 90 grader (detta är ett tillval).

På mjukvarusidan kommer de installerade med Windows 10 PRO 64 bit (istället för Windows 10 kan vi installera Linux Mint). Till allt detta kommer datorerna med 40 månaders garanti och service på plats. På grund av våra speldatorers enorma prestanda och kraft kan dessa datorer köra även alla nedanstående applikationer:

Samtliga våra datorer uppfyller nedanstående krav / ingår följande:

● 40 månaders garanti!
● Minst 2000 GB snabb SSD / M.2 hårddisk.
● 32-128 GB Corsair RAM-minnen.
● NYA / Senaste generationen av AMD, Intel och processorer.
● Next-gen AI PCs powered by Snapdragon X Plus.
● 32-150 tum senaste QLED display/TV Högupplöst.
● 4K-8K högupplösta skärmar/display.
● Remote Access Control (arbeta hemifrån, vid supportavtal).
● Levereras med Microsoft Windows 11 PRO.
● Datorn kan startas på distans via en iPad, iPhone eller liknande smart enhet.
● Kan domänanslutas i t.ex. Windows Server 2022 eller Microsoft Azure Virtual Desktop Cloud Computing.
● Kan agera som Windows Server.
● Kan stå på dygnet runt.
● Miljöanpassad.

Övervakning av el- och kärnkraftverk utförs enkelt med våra högpresterande datorer.

Övervakning av el- och kärnkraftverk utförs enkelt med våra högpresterande datorer.

Samarbetet med Datorkirurgen AB

Vi ser samarbetet med er som en möjlighet för ömsesidig utveckling. Med vår breda kompetens kan vi erbjuda mycket mer än bara speldatorer. Vi hjälper till med installation och underhåll av nätverk, serverkonfiguration, korrekta inköp, felsökning och andra IT-tjänster för både privatpersoner och företag. Utforska vår hemsida för mer information eller kontakta oss direkt.

Ingen annan leverantör i Sverige kan erbjuda så snabba och säkra datorer med en lika tillförlitlig garanti som vi. För mer information och hjälp, kontakta Datorkirurgen AB på 070-554 44 08.

Ovanstående speldatorer klarar även av att köra nedanstående avancerade applikationer:

 

Sökmotorrelaterade rubriker:
Superavancerade speldatorer Counter-Srike, världsmästare E-sporten Counter-Srike, Sveriges dyraste datorer, bästa speldatorn, bygg speldator, köp speldator, Sveriges bästa speldator, Tävla E-sporten, E-sporten växer, E-sportturnering, Delta i E-sportturnering, vinn e-sport, Delta i Sveriges bästa speldator E-sport, E sport, SLI Scalable Link Interface, speldatorer, militära styrningssystem, elverk övervakning IT-system, kraftverksbevakning, kärnkraftverksbevakning, styra värmepumpar på distans, onlinespel, nätverksspel, lokalspel, fjärrstyra värmepumpar temperatur bevakning, värmepumpar bevakning trycksystem, IT-system fuktkontroll, fjärrstyra datorer, fjärrstyra hemmet, fjärrstyra jobbet, fjärrstyra arbetet, fjärrstyra maskiner på distans, fjärrstyrning datorer, IT-support bostadsrätter, IT-support samfällighet, köp datorer öronläkare, köp dator ögonläkare, datorer ortopeder, IT-support datorer tandläkare, dator support öronläkare, dator support öronklinik, datorer ögonklinik, dator rontgen tandläkarmottagning, datorer IT-system Tingsrätt, datorer Hovrätt, datorer IT-system support Högsta Domstol, IT-support domstolar, Högsta Domstol IT-support, IT-support Tingsrätt, IT-support Hovrätt, Apple MacBook Air support, Apple support dygnet runt Stockholm, IT support dygnet runt Stockholm, IT support tandläkare, it utrusning tandläkare, Datorer för Visma Administration, Datorer för Visma Lön, Datorer för krävande arbete på jobbet, datorer för redovisningsapplikationer, redovisningsprogram, datorer för Microsoft Office 365, datorer Microsoft Office 2016, datorer för krävande beräkningar, datorer för 3d-simulering, datorer för matematiska beräkningar, datorer för Visma Administration, datorer för Visma Lön, datorer för redovisning, datorer med Intels senaste processorer, snabbaste dator, snabbaste speldator, 32 GB minne, 36 månaders service på plats och garanti, Windows 11 Pro 64-bit DVD Swedish OEM bränn USB, Heroma, service och på plats och garanti. Dyraste bästa speldatorn, snabbaste speldatorn.