Moderna Mesh Wi-Fi nätverk

Säg adjö till frustrerande Wi-Fi-zoner och bristande säkerhet!
Datorkirurgen AB, din expert på modern teknik, presenterar den banbrytande lösningen: Mesh-nätverkssystem.

Vad är Mesh-nätverk?
Traditionella routrar som levereras av din Internetleverantör hänger inte med i utvecklingen. Internetleverantörerna vill ju inte investera i nya och dyra routrar, dels på grund av kostnader dels på grund av okunskap inom personalen. Internetleverantörernas routrar sänder ofta ojämnt Wi-Fi, med svaga signaler och döda zoner, speciellt på stora företag, lokaler eller flervåningarshus. Mesh-nätverk däremot revolutionerar din Wi-Fi-upplevelse.

Relaterade artikel: BOSE och SONOS högtalare ljud avbryts och hackar.

Mesh-nätverk routrar däremot består av flera noder / satelitter. Dessa placerade strategiskt i ditt hem och skapar ett sömlöst nätverk, där varje nod samarbetar för att ge stark och stabil täckning i varje hörn.

Datorkirurgen AB installerar och konfigurerar Linksys Velop Pro 6E MX6203 Mesh WiFi 6E System, 3-Pack routrar. Dessa är baserade på Wi-Fi 6E standard. Linksys Velop Pro 6E
MX6203 levereras i 1-3-pack. Var och en av dessa kallas för nod. Alla noder är exakt det samma.


Fördelarna med Mesh-nätverk från Datorkirurgen AB:

Vi är experter på de absolut vassaste och senaste Mesh routrarna på marknaden. Vi utbildar oss ständigt och undersöker och testar olika Mesh Routrar på marknaden.

Oöverträffad Wi-Fi-täckning:
Säg farväl till döda zoner och frustrerande buffring! Mesh-nätverk täcker hela ditt företag / hem, oavsett storlek eller planlösning, med en kraftfull och stabil signal.

Sömlös övergång: Flytta dig fritt i ditt hem utan avbrott i din Wi-Fi-anslutning. Noderna överlämnar signalen sömlöst till varandra, så du kan spela spel, streama filmer och surfa på nätet utan störningar.

Förbättrad prestanda: Mesh-nätverk fördelar Wi-Fi-trafiken jämnt mellan noderna, vilket ger dig snabbare och mer tillförlitlig anslutning för alla dina enheter.

Datorkirurgen AB installerar och konfigurerar NETGEAR NETGEAR Orbi 970 WiFi 7 Mesh system, 3-Pack routrar. Dessa är baserade på WiFi 7 standard. NETGEAR Orbi 970 WiFi 7 Mesh system levereras i 1-3-pack. En av dessa är huvud-routern och resterande är Noder (Satellit).

Förstärkt säkerhet: Datorkirurgen AB erbjuder Mesh-nätverkssystem med avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar ditt nätverk och dina data från obehöriga intrång.

Enkel installation och hantering: Våra Mesh-nätverkssystem är enkla att installera och konfigurera, även för nybörjare. Vi erbjuder även support och felsökning om du behöver hjälp.

Datorkirurgen AB: Ditt val för Mesh-nätverkssystem

Vi levererar routrar från ledande varumärken som ASUS, TP-Link, Linksys, Google, och NETGEAR för att erbjuda dig de mest moderna och säkraste Mesh-nätverkssystemen på marknaden. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hem och dina behov, och vi garanterar en problemfri installation och konfiguration.

Datorkirurgen AB installerar och konfigurerar Asus ZenWiFi AX XT8 Mesh routrar. Dessa är baserade på Wi-Fi 7 standard. Asus ZenWiFi AX XT8 levereras i 3-pack. Var och en av dessa kallas för nod. Alla noder är exakt det samma.

Uppgradera ditt Wi-Fi idag och upplev den ultimata friheten och säkerheten med Mesh-nätverk från Datorkirurgen AB!

Kontakta oss på 070 55 444 08 idag för kostnadsfri besök eller konsultation!

SAMMANFATTNING

Relaterade artikel: BOSE och SONOS högtalare ljud avbryts och hackar.

Med den explosiva marknaden för Wifi-nätverk som finns idag så kan inte internetleverantörernas routrar mäta sig till den nya generationens trådlösa Mesh-system. Mesh är framtidens system som med en lite dyrare kostnad medför exemplariskt Wifi i ditt hem eller ditt företag. Således  om du inte är nöjd med routern som internetleverantören levererat till dig, är du inte ensam!

Datorkirurgen AB installerar och konfigurerar TP-Link Deco BE65 Mesh routrar. Dessa är baserade på Wi-Fi 7 standard. TP-Link Deco BE65 levereras i 1-3-pack. Var och en av dessa kallas för nod. Alla noder är exakt det samma.

Kontakta Datorkirurgen AB på tel. 070 55 444 08 så ser vi till så att du får den bästa Mesh baserade Wi-Fi nätverket med perfekt täckning och hastighet överallt i såväl din bostad, sommarstugan, eller på företaget.