IT-system till Tandläkarmottagningar

 

Säkerställ en effektiv och säker patientupplevelse med Datorkirurgens IT-lösningar för tandläkar-mottagningar.

Datorkirurgen AB – experter på IT-support för tandläkar-mottagningar. Vi hjälper dig att optimera din IT-infrastruktur.

Datorkirurgen AB arbetar med IT-infrastruktur, IT-lösningar och IT-support till privata tandläkare, läkarmottagningar, öronläkare, ögonläkare och ortopeder. Vi är experter på konfigurering, installation, köp och leverans av rätt utrustning till er mottagning.

Datorkirurgen AB är Opus certifierad IT-tekniker.

Vi på Datorkirurgen AB har byggt avancerade datorer i 30 år. Vi tycker att “datorer är färskvaror”. Detta kan skilja oss mot många andra tillverkare, vilka masstillverkar datorerna flera månader innan dessa når ut till marknaden och därmed redan hunnit bli gamla. Så vi bygger våra datorer helt utefter er beställning. På så sätt kommer datorn att alltid innehålla de senaste komponenterna och tekniken.

Vi är det enda företag i Sverige som ger 40 månaders service på plats och garanti på våra datorer (som har serviceavtal).

Anledningen till att vi kan leverera marknadens säkraste IT-system och datorer är på grund av att vi har samlat ihop över 20 års erfarenhet i branschen samt att vi ställer höga krav på tillverkarna och leverantörerna av komponenterna vi använder oss av. När det gäller service till er är vi perfektionister!

För att ge er en ännu bättre och mer omfattande hjälp har vi en mycket bred expertis inom företaget i olika områden som t.ex. nätverkssupport, Windows server, felsökning, säkerhetskopiering och backup av viktiga databaser, data samt filer i molnet bland annat.

Behöver ni avancerade datorer för att utföra ett specifikt och unikt uppdrag, då har du kommit helt rätt!

 

Gör din klinik smart

Via Datorkirurgens anpassade iPad eller smarta surfplatta kan du effektivisera informationen till patienten och bli mer pedagogisk. Något som kan vara till stor hjälp vid samtal om inplantat eller andra ingrepp.

Vi är även experter på Almasoft, Opus Dental System AS, ALMASOFT (ALMA), Planmeca Romexis, SIRONA Sidexis, OnePix, Kodak T4 Management Software, och Carita.

Datorkirurgen AB: Din expert på IT-infrastruktur, IT-lösningar och IT-support för privata tandläkare, läkarmottagningar, öronläkare, ögonläkare och ortopeder.

Uppgradera till 4K 32-tums monitorer för en skarpare och mer detaljerad bild i ditt undersökningsrum.

Detta gör att vi vet vilka behov en mottagning har så att vi kan rekommendera och leverera rätt IT-system för er. Vi kan hjälpa er med övergång till digitaliserad röntgen, backup och säkerhetskopiering i molnet (cloud-computing).

Våra datorer

Vi har hundratals olika datormodeller med diverse prestanda och design anpassade för just er mottagnings behov. Nedan har vi lagt upp endast ett fåtal olika modeller. Dessa priser är exkl. moms. Klicka på någon av nedanstående datorer för mer detaljerad information om våra unika och högpresterande datorer som vi bygger i Sverige.
Alla de datorer vi bygger baserade på MT (Modulärt Teknik) vilket innebär att de är uppbyggda av olika moduler och enheter vilka senare kan uppgraderas eller vid eventuellt fel enkelt ersättas med nya delar (moduler) –

ungefär som Lego.

Vi kan även levererar Apple produkter till er, som t.ex. Apple MacBook Pro eller iMac samt hjälpa er installera och konfigurera dessa produkter för er användning.

Bärbara datorer

Vi levererar även laptop till era anställda. Apple MacBook Air, MacBook Pro och ASUS UltraBook är bland dem tunnaste och lättaste på marknaden. Du kan ta den på jobbet eller sommarstugan för att t.ex. förbereda och uppdatera patientjournaler.

Våra komponenter

Vi använder oss enbart av komponenter tillverkade av världsledande företag såsom Asus, MSI, Gigabyte, Samsung, Microsoft, Apple, PIONEER, Bang & Olufsen, Intel, AMD, Nvidia, Thermaltake, LENOVO, Cooler Master, Corsair, OCZ Technology, Tritton Technologies, Logitech, SONY, HTC, SONOS och BOSE.

Datorkirurgen AB Expert på IT-support åt tandläkarmottagningar

Dentaldatorerna levereras med alltid med Intels senaste processorer, minst 32 GB snabbt RAM minne, snabba SSD- M.2 hårddiskar med SWAP RAID (d.v.s. säkerhetskopiering och backup av datorns hårddisk till en annan identisk hårddisk), mus och bakbelyst tangentbord.

Säkrare analys, diagnos, förberedelse och genomgång av bl. a. röntgenbilder kräver en pålitlig dator med stor och tydlig bildskärm och med rätt upplösning. Därför levererar vi datorerna med bildskärmar från t. ex. EIZO, ASUS, HP, Philips, NEC, eller SAMSUNG med 4K-upplösningen 2560 x 1440 d.v.s. en upplösning som ännu är bättre/högre än FULL HD som är 1920 x 1080. Vi levererar och installerar även triple skärmar.

I samtliga våra datorer ingår följande:
40 månaders garanti.
Minst 1000 GB snabb M.2 / SSD Hårddisk.
32-128 GB Corsair RAM-minne.
Senaste Intel eller AMD processorer.
Datorn som startar på 5-7 sekunder.
Real Time Auto Cloud backup ingår.
32-150 tum 4K senaste OLED display/TV.
Högupplöst HD-bildskärm till 4K.
Remote Access Control (arbeta hemifrån).
Levereras med Microsoft Windows 11 PRO.
Datorn kan startas på distans via en iPad, iPhone eller liknande smart enhet.
Kan domänanslutas i t.ex. Windows Server 2022.
Kan agera som Windows Server.
Kan stå på dygnet runt.
Miljöanpassad / Låg elkonsumtion.
Möjlighet att hyra IT-systemen.

Samarbetet med Datorkirurgen AB

Samarbetet med er ser vi som ömsesidigt utvecklande. Då rätt arbetsmiljö på er mottagning är avgörande för resultaten i kontinuerliga kvalitetsarbeten försöker vi hjälpa er på så många områden vi kan. På grund av att vi har en mängd olika kompetenser inom företaget kan vi hjälpa er med mycket mer än att bara bygga en dator. Som t.ex:
● Att se till att du kan arbeta hemifrån (nå kontoret eller kliniken oavsett var i världen du befinner dig).
● Uppdatera patientjournal och se kommande bokningar hemifrån.
● Ärendehanteringsverktyg och avancerade nätverkskunskap.
● Utbildning i både hårdvara och mjukvara.
● Serverkonfiguration.
● Korrekta inköp.
● Felsökning.
● Experter på molnbaserade tjänster såsom Microsoft Office 365, Google Drive, Google Apps och Apple iCloud.

Och mycket annat inom IT området för både privatpersoner och företag. Kolla runt på hemsidan för mer info eller ring oss på numret nedan.

Ingen annan leverantör i Sverige kan ge er så snabba och säkra datorer med så tillförlitligt garanti som vi. För mer information och hjälp, kontakta Datorkirurgen AB på 070-554 44 08.