Kunder och Referenser

Datorkirurgen AB: Rekommenderas av nöjda kunder!

Söker du en pålitlig IT-partner som kan lösa alla dina IT-problem? Då har du hittat rätt! Datorkirurgen AB är ett etablerat IT-företag i Stockholm med gedigen expertis inom Apple, Microsoft, övervakningskameror, nätverk, säkerhet och backup. Vi har en lång lista av nöjda kunder som regelbundet rekommenderar oss till sina vänner och kollegor.

Varför välja Datorkirurgen AB?

Expertkunskap: Vi har erfarna och certifierade tekniker som kan hantera alla typer av IT-problem, oavsett om det gäller din dator, mobiltelefon, surfplatta, nätverk eller säkerhetssystem.

Apple macOS och iOS fjärrsupport utför av experter.

Datorkirurgen AB – experter på IT-support för advokabyråer. Vi hjälper dig att optimera din IT-infrastruktur för maximal effektivitet

Personlig service: Vi lägger stor vikt vid att ge våra kunder en personlig och professionell service. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och ger dig skräddarsydda lösningar som passar din budget och dina krav.

Snabb och effektiv service: Vi vet att IT-problem kan vara frustrerande, och vi strävar därför efter att lösa dem så snabbt och effektivt som möjligt. Vi erbjuder både fjärrsupport och on-site-tjänster.

Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster. Du kan alltid vara säker på att du får valuta för pengarna när du väljer Datorkirurgen AB.

Teknikproblem? Vi fixar det på distans.

Experthjälp för både små och stora tekniska problem.

Kundrekommendationer för Datorkirurgen AB:

Advokatbyråer:

1. ”Säkerhet och stabilitet med Datorkirurgen AB”

”Som advokatbyrå är konfidentialitet och säkerhet av yttersta vikt. Datorkirurgen AB har hjälpt oss att skapa en stabil och säker IT-miljö som ger oss fullständig kontroll över vår data. Deras expertis och proaktiva inställning har gett oss en enorm trygghet.. Datorkirurgen AB är experter på Windows 365 samr Microsoft Azure Virtual Desktop.

Detta har föranlett att alla våra advåkatbyråers fysiska servrar flyttats till Microsoft Azure i molnet. Vi använder MacBook Pro när vi är på domstolen och utför t ex slutpläderingar. På våra arbetsplatser använder vi Mac Studio. Allt detta har Datorkirurgen AB ordnat.

Datorkirurgen AB försett anställda med Microsoft 365 appar samt virtuell Windows 11 Pro vilka ingår i domänen av en Windows Server 2022 Virtual Machine på Microsoft Azure Virtual Desktop.” Det är bara Datorkirurgen AB som gäller! 🙂 – Advokatfirman X, Stockholm.

2. ”Effektiv support som sparar tid och pengar”

”Datorkirurgen AB har varit en ovärderlig partner för vår advokatbyrå. Deras snabba och effektiva support har sparat oss otaliga timmar och pengar. Vi kan fokusera på vårt arbete utan att oroa oss för IT-problem. De har utrustat våra advokatberåer med bradvägg, Point-to-Site, samt Site-to-Sile VPN anslutning” – Advokatbyrån Y, Göteborg.

3. ”Skräddarsydda IT-lösningar för våra specifika behov”

”Vi har samarbetat med Datorkirurgen AB i flera år och de har alltid levererat skräddarsydda IT-lösningar som passar våra specifika behov. De förstår våra utmaningar och ger oss den support vi behöver för att optimera vår IT-infrastruktur.” – Advokatfirman Z, Malmö.

 

Säkerställ en effektiv och säker patientupplevelse med Datorkirurgens IT-lösningar för tandläkar-mottagningar.

Datorkirurgen AB – experter på IT-support för tandläkar-mottagningar. Vi hjälper dig att optimera din IT-infrastruktur.

Tandläkare:

1. ”Säker patienthantering med Datorkirurgen AB”

”Som tandläkare är det avgörande att vi har en säker och pålitlig IT-miljö för att hantera patientdata. Datorkirurgen AB har hjälpt oss att implementera robusta säkerhetslösningar som skyddar våra patienters information. De har ordnad så att patientjournal och röntgenbilder säkerhetskopieras i molnet på Amazon Web Services.” – Tandläkarmottagning A, Stockholm.

2. ”Förbättrad effektivitet med Datorkirurgen AB”

”Datorkirurgen AB har optimerat vår IT-infrastruktur och gett oss moderna verktyg som har förbättrat vår effektivitet avsevärt. Nu kan vi fokusera på att ge våra patienter bästa möjliga vård.” – Tandläkarmottagning B, Göteborg.

3. ”Tillgänglig support när vi behöver den mest”

”Vi kan alltid lita på Datorkirurgen AB för snabb och professionell support. De är alltid tillgängliga när vi behöver dem, oavsett om det gäller ett litet problem eller en större IT-incident.” – Tandläkarmottagning C, Malmö.

 

Behöver du hjälp med din Apple-enhet? Datorkirurgen AB ger experthjälp i hemmet.

Snabb och smidig IT-support för privatpersoner i Stockholm. Kontakta Datorkirurgen!

Stora koncerner:

1. ”Datorkirurgen AB: En pålitlig partner för vår IT-infrastruktur”

”Som en stor koncern med komplexa IT-behov kräver vi en pålitlig och kompetent partner för att hantera vår IT-infrastruktur i Oracle Cloud. Datorkirurgen AB har visat sig vara en ovärderlig resurs för att optimera vår Oracle Cloud-miljö och maximera dess potential.” – Koncern X, Stockholm.

2. ”Skalbarhet och flexibilitet med Datorkirurgen AB”

”Datorkirurgen AB har hjälpt oss att skapa en skalbar och flexibel IT-miljö som kan växa med vår verksamhet. De har alltid varit lyhörda för våra behov och har levererat lösningar som anpassats perfekt till vår situation. Datorkirurgens implementation av modern VPN-teknik och SonicWall brandvägg har gett oss en skalbar och säker IT-infrastruktur som kan hantera våra växande behov.” – Koncern Y, Göteborg.

 

IT-support Stockholm: Datorkirurgen AB erbjuder pålitlig IT-support till privatpersoner och företag i Stockholm.

IT-experter Stockholm: Datorkirurgen AB har erfarna IT-experter som kan lösa dina IT-problem.

 

3. ”Kostnadseffektivitet och proaktivt arbetssätt”

”Datorkirurgen AB tog hand om hela migrationsprocessen till Azure Virtual Desktop och gjorde den oerhört smidig. De guidade oss genom alla steg och säkerställde att våra medarbetare fick en positiv användarupplevelse. Vi har nu en modern och effektiv IT-miljö som stöder vår tillväxt och våra framtida behov. Tack vare Datorkirurgen AB har vi fasat ut våra dyra fysiska servrar på kontoret och flyttat allting till molnet, vilket har gett oss betydande besparingar och en betydligt mer flexibel IT-miljö.” – Koncern Z, Malmö.

Vill du veta mer?

Besök vår webbplats på https://www.datorkirurgen.se/ eller kontakta oss på 070-55 444 08 för en kostnadsfri konsultation.