Arbetsmetodik

Datorkirurgen AB finns i Stockholm och ingår i Microsoft Azure Artificial Intelligence Partner Network. Vi åtgärdar alla former av IT-relaterade haverier och problem direkt på plats hos er.

Vi är varken skolelever eller nybörjare utan är experter med lång erfarenhet av att åtgärda dator-, säkerhet-,  och nätverksrelaterade problem. Våra kunder är stora företag, små företag samt privatpersoner.

Hjälp dygnet runt hos er

Vi kommer till dig eller ditt företag dygnet runt. Ni behöver alltså inte lämna in datorn. När ni ringer oss kan vi vara på plats hos er inom kort.

Utanför Stockholmsområdet

Med hjälp av vår fjärrsupport-tjänst kan vi hjälpa er oavsett var i världen du befinner dig. Vi har kunder från Kiruna, Umeå, till Oslo, Bangkok, Los Angeles, Seoul, Tokyo och Sydney i Australien.

Att bygga starka relationer

Vi strävar efter att bygga starka relationer med våra kunder genom att vara lyhörda och flexibla i vår problemlösning. Detta gör att vi kan leverera tjänster med oöverträffad precision och resultat som överträffar dina förväntningar.

Vår målsättning är att du ska vara 100% nöjd med vårt arbete. Därför fakturerar vi dig inte förrän du är fullständigt tillfreds med både tjänsten och servicen du har mottagit.

Datorkirurgen AB bygger kraftfulla datorer för avancerade 3D/4D-simuleringar och analys.

Datorkirurgen AB bygger kraftfulla datorer för avancerade 3D/4D-simuleringar, analys och spel.

Din tillit är vår mest värdefulla tillgång

Din säkerhet är vår högsta prioritet på Datorkirurgen AB. Vi är försäkrade hos Trygg-Hansa, ett välrenommerat försäkringsbolag, för att skydda dina kritiska data och IT-utrustning.

Till skillnad från många av våra konkurrenter står vi bakom våra tjänster med en omfattande försäkring, exceptionella erbjudanden och ovillkorliga garantier. Vi anser att din tillit är vår mest värdefulla tillgång, och vi strävar efter att förtjäna den varje dag.