satisfactionDatorkirurgen AB finns i Stockholm och ingår i Microsoft Partner Network. Vi åtgärdar alla typer av IT-relaterade haverier och problem direkt på plats hos er.

Vi är varken skolelever eller nybörjare på det vi arbetar med. Utan är experter med lång erfarenhet av att åtgärda dator- och nätverksrelaterade problem. Våra kunder är allt ifrån stora till små företag samt även privatpersoner.

Datorkirurgen

Hjälp dygnet runt hos er
Vi kommer till er eller ditt företag dygnet runt. Ni behöver alltså inte lämna in datorn. När ni ringer oss kan vi vara på plats hos er inom kort. Detta gör vi åt både företag och privatpersoner i Stockholmsområdet. Dessutom så bjuder vi er på resekostnaden.

Utanför Stockholmsområdet
Om du befinner dig utanför Stockholm i en helt annan del av världen, kan via ändå via fjärrstyrning hjälpa dig.

100% nöjd
Vi är tillmötesgående och vill komma överens med er. Det gör att vi kan lova att vi utför våra uppdrag med perfekt precision och resultat. Då vi strävar efter att våra kunder skall vara 100% nöjda med oss. Det leder till att vi endast fakturerar kunden om den är 100% nöjd med våra tjänster och service.

Försäkrat och tryggt
Att du skall känna dig trygg är något vi lägger stor vikt på. Så hos oss är ditt uppdrag, IT-utrustning och data försäkrat via försäkringsbolaget Trygg-Hansa. Nästan inga av våra konkurrenter vågar ge dig liknande försäkringar, erbjudanden och garantier som Datorkirurgen AB står för.