Pokerdatorer och IT-system

Datorkirurgen AB är det enda företag i världen som designar och utvecklar specialbyggda datorer och IT-system avsedda för professionella pokerspelare!

Pokerdatorer och IT-system

Datorkirurgen AB är det enda företag i världen som designar och utvecklar specialbyggda datorer och IT-system avsedda för professionella pokerspelare.
Att kunna leva på inkomsterna från sitt pokerspelande är en dröm för många. Men det kan lättare bli en verklighet för de som investerar i rätt utrustning. Det är här vi på Datorkirurgen AB kommer in i bilden.

En av de viktigaste utrustningarna du behöver för att lyckas med poker hemma eller i grupp är säkra, snabba och pålitliga datorer. Det är något som vi kan leverera. Nedan presenteras vår Royal Straight Flush IT-systemanläggning.

Våra datorer

Datorkirurgens pokerdatorer kan självklart trådlöst anslutas till Wi-Fi men de kan även ha möjlighet till att koppla upp sig på mobilt 4G bredband, detta så du kan spela poker oavsett var i Sverige du befinner dig.
Datorerna är utrustade med antingen en stor bildskärm eller flertalet sammankopplade skärmar. På så sätt kan du spela poker på olika bord eller sajter samtidigt. Vi kan även leverera våra pokerdatorer med 3st, 4st eller 8st 40-120 tum nya LG/SAMSUNG/PHILIPS tv-skärmar d.v.s. 4K ULTRA HD böjd tv:n.

Datorerna levereras med Microsoft Windows 10 Professional och är dessutom utrustade med marknadens senaste generation av Intel-processor, det snabbaste moderkortet, RAM-minne och M. 2 / SSD-hårddiskar.

Priset är endast 199 000 SEK! Leverans och installation på plats hos er eller på företaget inom hela Sverige ingår. Även 36 månader Mobilt 4G bredband

LARGE (20 GB per mån) ingår i priset. För fler detaljer hör gärna av er till oss.

Vinn med Datorkirurgen AB

Bygga upp ett riktigt stort kapital genom att spela med Datorkirugens säkra pokerdatorer. För detta krävs talang, målmedvetenhet och disciplin men också bra utrustning som låter dig använda dessa egenskaper på bästa sätt. Med våra datorer kan du bli nästa framgångsrika spelare och omvandla tusen till miljoner på ett år.
Ingen annan leverantör i Sverige kan ge er så snabba och säkra datorer med så tillförlitligt garanti som vi. För mer information och hjälp, kontakta Datorkirurgen AB på 070-554 44 08.

Sökmotorrelaterade rubriker:
Spela poker datorer, spela poker på flera skärmar, pokerdator, 36 månarders garanty, leverans och installation ingår, datorn startar på 3 sekunder, automatisk säkerhetskopiering i molnet, auto cloud backup, extremt snabbt, säkert och stabil dator, levereras med 3×27 tum HD LED bildskärmar, spela poker på flera sajter och bord samtidigt, 32 GB minne, Samsung 512 GB NAND M. 2 hårddisk, levereras med Windows 10 PRO 64 bit,  levereras med dubbla SLI Double graphic cards, bakbelyst tangentbord, spelmus, Dator med Mobilt 4G Bredband, levereras med Intels senaste generation processorer, marknadens snabbaste processorn.

IT support DYGNET RUNT!

Vi är ett IT-företag med mer än 20 års erfarenhet av support och problemlösning inom IT-området.

Ring oss
08-778 99 50

Kontorsdatorer

Vi bygga IT-system och datorer till kontoret och t ex advokatbyråer. 
Läs mer

RUT-avdrag för IT-tjänster

Den 1:a augusti 2016 beslutade Sveriges Riksdag att utöka RUT-avdraget till att även gälla IT-tjänster i hemmet.
Läs mer